Verhuisbericht Livdecoration

Posted by on Nov 3, 2013 in Nieuws | No Comments

Na 6 jaar te hebben gewoon in Oosterhout in een huurwoning hebben we de stap gemaakt om naar ons favoriete stadje te gaan verhuizen in Geertruidenberg. We hebben een knus jaren ’30 koopwoning gevonden waar we ons helemaal in uit kunnen leven. Met veel vrienden en familie hebben we ons huis in 2 weken helemaal gerenoveerd en veranderd naar onze smaak. Nu zitten we alweer 3 weken in ons nieuwe huis en we willen dit graag bekendmaken via ons verhuisbericht! Er zijn nog wel wat werkzaamheden te verrichten waardoor ik nu nog niets kan laten zien, maar binnenkort komen er nieuwe foto’s van ons huis op de website te staan. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groetjes Linda

 

Verhuisbericht-blog

Leave a Reply