Op zoek naar professioneel interieuradvies in de omgeving van Almelo?

Ik kan je daarbij helpen! Het inrichten van je huis is leuk maar soms ook een spannend proces. Je hebt misschien heel veel ideeën maar lukt het niet om deze te combineren met je bestaande meubels? Of twijfel je welke kleur je op de muur wilt hebben? 

Dit is juist waar ik als interieurstylist jou bij kan helpen. Mijn doel is een sfeer te creëren waarin jij je volledig thuis voelt. Samen kijken we naar de mogelijkheden van het huis en uiteraard het budget. Dat schept orde in je hoofd. Alle ideeën worden gevisualiseerd in een op maat gemaakt moodboard inclusief plattegrondtekening, kleuradvies of uitgebreid met een 3D impressie of lichtplan.

Wat kun je verwachten?

Linda van Livdecoration gaat voor je aan de slag met een moodboard op maat

Interieuradvies in regio Almelo, Hengelo, Enschede, Borne en Rijssen e.o

Livdecoration is als interieurstylist o.a werkzaam in de regio Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Borne, Rijssen en e.o. Benieuwd wat een interadvies op maat kost? Bekijk de tarieven.

“Linda van Livdecoration heeft mij geholpen om 1 geheel te maken van onze huiskamer. Ik had voldoende ideeën maar vond het lastig om alles bij elkaar te plaatsen. Linda heeft heel goed begrepen wat wij wilden, mooi vonden en wat binnen ons budget paste. “

K.Rietveld

Maatregelen vanwege Corona virus

Vanwege het Corona virus biedt ik op dit moment alleen het online interieuradvies aan. Livdecoration gaat graag voor je aan de slag om een online interieurontwerp op maat te maken.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem gerust contact met mij op.

Ja, ik wil meer weten