Aangenaam, ik ben Linda Vingerling van Livdecoration

Linda van Livdecoration gaat voor je aan de slag met een moodboard op maat

Linda Vingerling is de drijvende kracht achter Livdecoration. Ze is een bekwame en zeer ervaren professionele interieurstylist die door de jaren heen een brede kennis heeft opgedaan in zowel de mode- en interieurbranche. Mede door haar achtergrond is Linda goed in staat om met een objectieve blik te kijken naar het interieur van de woning.

Het blijkt nog steeds moeilijk te zijn voor een potentiële koper door de spullen en smaak van een ander heen te kijken. Achter de keuzes die zij maakt zit altijd een gedachte, zodat de sfeer van de inrichting in overeenstemming wordt gebracht met de gewenste stijl. Door de aandacht vooral te vestigen op de positieve kanten van de woning kan een optimaal resultaat worden behaald.

Livdecoration helpt u graag verder

Vindt u het lastig om de juiste interieur keuzes te maken? Livdecoration helpt u graag met een persoonlijk interieuradvies op maat. Samen kijken we naar de mogelijkheden van uw huis en uiteraard uw budget. Uw wensen worden gevisualiseerd in een op maat gemaakt moodboard inclusief 2D plattegrondtekening, kleuradvies of kan worden uitgebreid met een shoppinglist waarbij de producten aangeboden worden met 10% korting op de verkoopprijs.

Livdecoration biedt daarnaast ook andere diensten aan zoals gordijnadvies, vloeradvies, keukenadvies en een verlichtingsplan.

Direct contact