Leegstaande woningen verkopen moeilijker!

De zoektocht naar een woning begint meestal op internet. De foto’s zijn heel belangrijk en voor kopers doorslaggevend om een huis wel of niet te gaan bezichtigen. Niet zomaar even een paar snelle foto’s van uw woning op een makelaarssite, maar door een professionele fotograaf gemaakt met oog voor detail, licht en ruimte. Een pakkende presentatie, die uw woning onderscheidend maakt van de rest.

slider_liv1

Stijlvolle inrichtingen tegen scherpe prijzen.

De inboedel varieert van kasten tot eettafels, van kroonluchters tot zitbanken en accessoires. Exclusief inboedelverzekering die u als klant zelf afsluit. Als er werkzaamheden zijn zoals nieuwe vloerbedekking, wanden schilderen e.d. dan kan dit ook voor u worden verzorgd.

Livdecoration bekijkt welke inboedel het beste bij de leegstaande woning en de juiste doelgroep past. De meubels worden verhuurd voor een minimale periode van drie maanden. De meubels worden netjes voor de deur aangeleverd en volledig geïnstalleerd.


Interesse in meubelverhuur?

Meubels huren kan zelfs al voor de periode van één dag, bijvoorbeeld voor een open huis. De dag ervoor worden de meubels bezorgd en geplaatst en de dag erna weer opgehaald. Of bekijk de mogelijkheden voor modelwoningen die leegstaan. Deze woningen kunnen van top tot teen ingericht worden en een leefbare omgeving uitstralen.

Ik wil meer weten