Persoonlijk advies bij de zoektocht naar de juiste meubels en woonaccessoires

Soms kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen als het gaat om het uitkiezen van een nieuw interieur. U twijfelt of u wel de juiste keuzes maakt. Waar kunt u het beste terecht voor uw nieuwe meubels woonaccessoires, verlichting of raambekleding? Als personal interieur shopper ga ik graag samen met u op pad en adviseur ik u geheel vrijblijvend bij het kiezen van de geschikte meubels of woonaccessoires waarbij ik altijd rekening houdt met uw smaak en budget.

Personal interieur shoppen als onderdeel van het interieuradvies.

Op basis van het opgestelde interieuradvies help ik u verder bij de aankoop van de voorgestelde meubels aan de hand van de aangeleverde shoppinglist. Daarnaast neem ik de logistieke rompslomp uit handen en zal ik de levering van uw nieuwe spullen coördineren.

Profiteer van interessante kortingen

Livdecoration beschikt over een groot netwerk van diverse meubelfabrikanten, leveranciers en woonwinkels waarbij u kunt profiteren van interessante kortingen, waarmee het advies al snel wordt terugverdient. Uiteindelijk bepaalt u altijd zelf of u de producten wilt kopen of niet. Voorkom op deze manier dure miskopen!

De voordelen van een personal interieur shopper

  • Het bespaart u veel kostbare tijd
  • Aantrekkelijke kortingen bij diverse meubelfabrikanten en leveranciers
  • Persoonlijk onafhankelijk advies op maat

  • U houdt zelf de regie in handen
  • Voorkom een miskoop
  • Advies is snel terugverdient


Interesse in personal interieur shopping?

Livdecoration helpt u graag bij het zoeken naar de juiste meubels, woonaccesoires, verlichting, stoffering of raambekleding. Het opgestelde interieuradvies met bijgeleverde shoppinglist vormt het vertrekpunt van onze zoektocht. Profiteer van interessante kortingen, waarmee het advies al snel wordt terugverdient.

Ja, ik wil meer weten